Kosár ürítése?
Új jelszó kérése

Kategóriák

Hírlevél

Termékajánló

TOP termékek

Házhozszállítás

KIEMELKEDŐEN ALACSONY SZÁLLÍTÁSI DÍJAKAT ALKALMAZUNK!

Megrendelése ellenértékének a számlánkon történő jóváírását követően (ha utánvéttel rendelte, akkor a visszaigazolásunkat követően) 1-5 napon belül futárszolgálatnak adjuk át csomagját, melyről email-ben értesítést küldünk.

Utánvéttel rendelés esetén a kiegyenlítés a futárnál történik.

Fizetési megoldás

Partnereink

Kosár

VÁLASZTHATÓ INGYENES SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ!

Jelen akciónk keretében a Scholl STANDARD modelleket választható ajándékkal hirdetünk. Ezeket a termékeket nevük előtt egyértelműen jelöltük. Amennyiben ingyenes szállítást választ, a szállítás költségét megrendelése beérkezte után fogjuk kedvezményként jóváírni, és a visszaigazolásunkban Ön már a helyes összeget látja. A szállítási költség mentes összeget bankkártyával előre fizetni úgy tudja, ha nem választ szállítasi módot /így a rendszer nem számol szállítási költséget/. Ez esetben kérjük a megjegyzésben közölje milyen módon szeretné a lábbelit megkapni.

Figyelem: ez az akció kizárólag azokra a lábbelikre vonatkozik, amelyeknek az elnevezésükben is feltüntettük a választható ajándékot!

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLA igénylés

Amennyiben egészségpénztári számlát szeretne kiállíttatni, kérjük hogy az Ön egészségpénztárának elvárásai szerinti formában töltse ki a SZÁMLÁZÁSI adatokat. Ez pénztáranként változó, de legtöbbször az egészségpénztár nevét, címét, a tag nevét és tagi azonosítóját kérik. 


Nincs termék a kosárban!
Vásárláshoz kattintson ide!
Webáruház készítés