Kategóriák

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

TOP termékek

Partnereink

Információk

 • Kérjük Önöket, hogy a kapcsolatfölvételt elsősorban emailen kezdeményezzék, ill. kérdéseiket is így tegyék föl, ne telefonon. 

   Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

   címünk:  info@gyogypiac.hu 

  Cégnév / Név: Gyógypiac.hu Kft.
  Cím: 1158 Budapest, Klebelsberg Kunó u. 46. (nem átvételi-, és nem visszaküldési cím!)
  Személyes átvétel itt: Személyes átvételre sajnos NINCS lehetőség. A visszaküldési cím: Gyógypiac 1091 Budapest, Ferde u. 1.
  Telefon: 06308596688
  Fax: +36-1/414-0138
  E-mail: info [kukac] gyogypiac.hu
  Weboldal: http://www.gyogypiac.hu
  Áruház neve: Gyógypiac
  Adószám: 14902819-2-42
  EU adószám: HU14902819
  Cégjegyzék szám: 01-09-925306
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Cégbíróság
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2009.09.14.
  Bankszámlaszám: 12010611-01334866-00100002
  Kapcsolattartó neve: Róka László
  Kapcsolattartó telefonszáma: 0630 8596 688
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] gyogypiac.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Foxpost csomagautomaták
  Figyelem! Ezt a szállítási módot kérem csak akkor válassza, ha megrendelt termék(ek) együttesen sem terjedelmesek. FOXPOST csomagautomatába csak kisméretű, cca 2 db cipősdoboz méretű csomagot tudunk küldeni. Amennyiben több terméket rendel, és a mérete ezt meghaladja, GLS futárszolgálattal fogjuk küldeni a csomagját, annak az aktuális árán.

  Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, (és erről értesítést küldtünk) ők 1-3 munkanap alatt (telítettségtől függően) kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti.

  Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft1 300 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  foxpost_hu_api2_automata
  » Kiszállítás futárszolgálattal utánvéttel /a futárnak kp-ben fizetve/
  Visszaigazolásunkat követően átadjuk a futárszolgálatnak csomagját, (erről email-es értesítést küldünk) aki az átadást követő munkanapon házhoz szállítja a csomagot. A kézbesítés napján sms értesítést is fog kapni a futár telefonszámával, amely tartalmaz egy időkaput is a várható kézbesítés idejéről. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, és olyan mobiltelefonszámot, ahová a kézbesítési értesítés sms-ét küldeni tudjuk. / Csomagkövetés, csomagkeresés, email-es és sms értesítés is van/
  FIGYELEM: A CSOMAG ELLENÉRTÉKÉT KÉSZPÉNZBEN TUDJA KIEGYENLÍTENI A FUTÁRNÁL!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 480 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  gls
  » Kiszállítás futárszolgálattal előre fizetve /utalás vagy bankkártya/
  A megrendelés ellenértékének jóváírását követően átadjuk a futárszolgálatnak csomagját, (erről email-es értesítést küldünk) aki házhoz szállítja a csomagot. A kézbesítés napján sms értesítést is fog kapni a futár telefonszámával, amely tartalmaz egy időkaput az átadás várható idejéről. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, és olyan mobiltelefonszámot, ahová a kézbesítési értesítés sms-ét küldeni tudjuk. / Csomagkövetés, csomagkeresés, email-es és sms értesítés is van/
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 100 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  gls
  » GLS CsomagPontokra és automatákba történő szállítás (előre fizetéssel)
  ENNÉL A SZÁLLÍTÁSI MÓDNÁL UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES

  A csomag futárszolgálatnak történő átadását (melyről email-ben értesítést küldünk) követő napon érkezik az Ön által kiválasztott GLS Csomagpontra. A Pontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, az automaták 24 h-n keresztül használhatók.
  A csomag odaérkezését követően értesítőt küldünk a címzettnek, és azt az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheti. (figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét). A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küldünk, ha az áru még mindig a CsomagPontban van.


  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft1 280 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  gls_hu_dropoffpoints
  » Postán maradó
  A postán maradóként címzett küldemény esetén mobiltelefonjára vagy email címére üzenetet kap, amint a csomag a kiválasztott postára megérkezett, és a posta nyitvatartási idejében átvehető. Kérjük az átvételt 5 munkanapon belül bonyolítsa le.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 600 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  postapont
  » PostaPont csomagautomaták
  Mobiltelefonjára vagy email címére üzenetet kap, amint a csomag a kiválasztott helyszínre megérkezett, és átvehető. Ebben az esetben a csomag átvételére az sms kézbesítését követő 2 munkanap áll rendelkezésére. A legtöbb automata 0-24 órában hozzáférhető. Az automatánál csak bankkártyával tud fizetni. Amennyiben ezen két napon belül nem veszi át csomagját, beszállításra kerül a helyi postára, ahol további 5 napig őrzik Önnek. (erről szintén értesítést kap)
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 600 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  postapont
  » MOL kutak és Coop üzletek
  Mobiltelefonjára vagy email címére üzenetet kap, amint a csomag a kiválasztott helyszínre megérkezett, és MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a Coop üzletek esetében hétfőtől-szombatig átvehető. Kérjük az átvételt 5 munkanapon belül bonyolítsa le.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 600 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  postapont
 • » Utólag a termék átvételekor
  A futárral történő kiszállítás esetén KÉSZPÉNZBEN tudja rendezni az áru ellenértékét.
  A futár érkezéséről /annak reggelén/ sms és email-es értesítést kap (időkapuval) amely tartalmazza az utánvét összegét is.

  Postapont csomagautomatánál csak kártyával tud majd fizetni.  » BANKKÁRTYÁS fizetés Barionnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  A bankkártyával való fizetés a Barion szerverén keresztül történik, SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. A bankkártyával történő fizetési mód választása után a Vásárló átirányításra kerül a Barion biztonságos honlapjára, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait így azok sem a Gyógypiac.HU Kft. sem más illetéktelen személy birtokába nem juthatnak.

  VISA; VISA Electron; MasterCard és Maestro bankkártyával használható.
  A számla kiállításához szükséges adatok megadását követően a Szállításnál bármilyen ELŐRE FIZETÉSI móddal történő szállítás megadható, majd a fizetési módnál a Bankkártyás fizetést kell megadni.
  BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS ESETÉN A FIZETÉSI MÓD BANKI KÖLTSÉGÉT A WEBÁRUHÁZ FIZETI, A VÁSÁRLÓNAK DÍJMENTES!
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  » Előre utalással
  A megrendelés visszaigazolásával megküldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat. A számlánkon történő jóváírást követően 2-5 napon belül kiszállítjuk az árut az Ön által választott módon.

  Az áru futárnak történő átadásáról, vagy a kiválasztott átvételi pontra érkezéséről email-ben küldünk értesítést. A futárszolgálat pedig a szállítás reggelén sms és email-es értesítést is küld időkapuval.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés