Kategóriák

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

TOP termékek

Partnereink

Információk

 • Kérjük Önöket, hogy a kapcsolatfölvételt elsősorban emailen kezdeményezzék, ill. kérdéseiket is így tegyék föl, ne telefonon. 

   Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

   címünk:  info@gyogypiac.hu 

  Cégnév / Név: Gyógypiac.hu Kft.
  Cím: 1196 Budapest, Petőfi u. 179 (nem átvételi-, és nem visszaküldési cím!)
  Személyes átvétel itt: Személyes átvételre sajnos NINCS lehetőség. A visszaküldési cím: Gyógypiac 1091 Budapest, Ferde u. 1.
  Telefon: 06308596688
  Fax: +36-1/414-0138
  E-mail: info [kukac] gyogypiac.hu
  Weboldal: http://www.gyogypiac.hu
  Áruház neve: Gyógypiac
  Adószám: 14902819-2-43
  EU adószám: HU14902819
  Cégjegyzék szám: 01-09-925306
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Cégbíróság
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2009.09.14.
  Bankszámlaszám: 10402166-50527082-49801007
  Kapcsolattartó neve: Róka László
  Kapcsolattartó telefonszáma: 0630 8596 688
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] gyogypiac.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Házhozszállítás FÁMA futárszolgálattal ELŐRE FIZETVE (bankkártyával most, vagy előreutalással)
  Fáma futárral, házhozszállítással történik - hacsak a csomag alakja/súlya miatt általuk nem vállalt csomag lesz, ez esetben másik futárszolgálattal tudjuk küldeni.

  A megrendelést MOST bankkártyával is fizetheti (bankkártyás fizetés Barionnal), vagy visszaigazolásunkat követően a megadott bankszámlaszámra internetbankján keresztül elutalhatja (előreutalás). A pénz beérkezését követően átadjuk a futárszolgálatnak csomagját, (erről email-es értesítést küldünk) aki várhatóan az átadásunkat követő munkanapon házhoz szállítja a csomagot. A kézbesítés napján sms értesítést is fog kapni a futár telefonszámával, ha szükséges egyeztetnie föl tudja hívni. A kézbesítés adott napon 8-17 h között történik, de egyre nagyobb területen már 3 órás időkaput is küldenek. (hamarosan teljes lefedettség lesz)
  Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, és olyan mobiltelefonszámot, ahová a kézbesítési értesítés sms-ét küldeni tudjuk. / Csomagkövetés, csomagkeresés, email-es és sms értesítés is van/
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft1 200 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  famafutar_hu_api
  » Házhozszállítás FÁMA futárszolgálattal átvételkor KÉSZPÉNZZEL fizetve
  Visszaigazolásunkat követően átadjuk a futárszolgálatnak csomagját, (erről email-es értesítést küldünk) aki várhatóan az átadást követő munkanapon házhoz szállítja a csomagot. A kézbesítés napján sms értesítést is fog kapni a futár telefonszámával, ha szükséges tud vele egyeztetni. A kézbesítés adott napon 8-17 h között történik, de egyre nagyobb területen már 3 órás időkaput is küldenek. (hamarosan teljes lefedettség lesz) Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, és olyan mobiltelefonszámot, ahová a kézbesítési értesítés sms-ét küldeni tudjuk. / Csomagkövetés, csomagkeresés, email-es és sms értesítés is van/

  FIGYELEM: A CSOMAG ELLENÉRTÉKÉT KÉSZPÉNZBEN TUDJA KIEGYENLÍTENI A FUTÁRNÁL!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft1 480 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  famafutar_hu_api
  » GLS Csomagautomatába - CSAK ELŐREFIZETÉSSEL TUDJA VÁLASZTANI
  A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok a feladásunkat követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

  Kizárólag kisebb méretű termékeket rendeljen ide legyen szives. Amennyiben több terméket rendel, és azok mérete ezt meghaladja, GLS futárszolgálattal tudjuk küldeni a csomagját, annak aktuális árán.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft1 420 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mygls_api_dropoffpoints
  » GLS NORMÁL CSOMAGPONTRA (automaták NEM) - csak előrefizetéssel tudja választani
  A GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok a FELADÁSUNKAT (melyről értesítést küldünk) követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

  Kisméretű, maximum 5 kg súlyú termékek szállítására alkalmas mód. Amennyiben több/nagyobb terméket rendel, és azok mérete ezt meghaladja, GLS futárszolgálattal tudjuk küldeni a csomagját, annak aktuális árán.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 100 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mygls_api_dropoffpoints
  » Foxpost csomagautomaták
  Figyelem! Ezt a szállítási módot kérem csak akkor válassza, ha megrendelt termék(ek) együttesen sem terjedelmesek. FOXPOST csomagautomatába csak kisméretű, cca 2 db cipősdoboz méretű csomagot tudunk küldeni. Amennyiben több terméket rendel, és a mérete ezt meghaladja, GLS futárszolgálattal fogjuk küldeni a csomagját, annak az aktuális árán.

  Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, (és erről értesítést küldtünk) ők 1-3 munkanap alatt (telítettségtől függően) kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti. Amennyiben okostelefonjukon telepítve van a Viber alkalmazás, akkor a csomagjaikkal kapcsolatos értesítéseket már ezen az üzenetküldő szolgáltatáson keresztül kapják. (Amennyiben nem Viberen szeretne üzeneteket kapni a szállítótól, hanem ragaszkodik az SMS-hez, akkor a Viber alkalmazáson belül lehetősége van kikapcsolni az üzleti üzenetek fogadását a Beállításokban.)

  Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft1 350 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  foxpost_hu_api2_automata
  » MPL postapont (Postán maradó, Postapont automaták, MOL kutak, Coop üzletek)
  POSTAPONT:
  Postára vagy PartnerpostaPontra címzett küldemény esetén amikor a csomag ott elérhető, az MPL az Ön mobiltelefonjára vagy az email-címére üzenetet küld, amiben szerepel az átvételi határidő is. (5 nap) A postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges.

  CSOMAGAUTOMATA:
  Maximum méret amit az automata fogadni tud: 50x31x35 cm. Kérjük az ennél nagyobb termékhez vagy csomagösszeállításhoz ne ezt a szállítási módot válassza.

  Az ide küldött csomagok esetén mobiltelefonjára és e-mail címére üzentet küld a szállító a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, amely az automatába érkezéstől számított 2 munkanap! A legtöbb automata 0-24 órában elérhető, és az üzenetben kapott azonosító kóddal nyitható. Itt csak bankkártyával tud fizetni. Amennyiben a 2 munkanapos határidő alatt a csomagot nem vette át, beszállítjuk a postára, ahol további 5 munkanap áll rendelkezésére. (Erről is kap sms-t és email-t.)
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 200 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mpl_api_postapont
  » Házhozszállítás MPL futárszolgálattal (előrefizetve)
  A szállítást 2 alkalommal kísérli meg az MPL. Amennyiben az első sikertelen, a következő munkanapon ismét megkísérli, és ez alkalommal egyeztet a futár annak várható idejéről is.
  Ha a két kísérlet ellenére sem tudja csomagját átvenni, a futár értesítést hagy, és további átvételi lehetőségként 5 napra letétbe kerül legközelebbi postahelyen.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 000 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mpl_api
  » Házhozszállítás MPL futárszolgálattal (utánvéttel)
  A szállítást 2 alkalommal kísérli meg az MPL. Amennyiben az első sikertelen, a következő munkanapon ismét megkísérli, és ez alkalommal egyeztet a futár a várható idejéről is.

  Ha a két kísérlet ellenére sem tudja csomagját átvenni, a futár értesítést hagy, és további átvételi lehetőségként 5 napra letétbe kerül legközelebbi postahelyen.
  Készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni a futárnál
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 400 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mpl_api
  » GLS futárszolgálattal házhozszállítva - előre fizetve /utalás vagy bankkártya/
  GLS kiszállításával történik - kivéve, ha a csomag alakja/súlya miatt általuk nem vállalt csomag lesz, az esetben másik futárszolgálattal tudjuk küldeni.

  A befizetését és a termék beérkezését követően átadjuk a futárszolgálatnak csomagját, (erről email-es értesítést küldünk) aki házhoz szállítja a csomagot. A kézbesítés napján sms értesítést is fog kapni a futár telefonszámával, amely tartalmaz egy időkaput az átadás várható idejéről. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, és olyan mobiltelefonszámot, ahová a kézbesítési értesítés sms-ét küldeni tudjuk. / Csomagkövetés, csomagkeresés, email-es és sms értesítés is van/
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 420 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mygls_api
  » GLS futárszolgálattal házhozszállítva - átvételkor KÉSZPÉNZBEN fizetve
  GLS kiszállításával történik - hacsak a csomag alakja/súlya miatt általuk nem vállalt csomag lesz, ez esetben másik futárszolgálattal tudjuk küldeni.

  Visszaigazolásunkat követően átadjuk a futárszolgálatnak csomagját, (erről email-es értesítést küldünk) aki az átadást követő munkanapon házhoz szállítja a csomagot. A kézbesítés napján sms értesítést is fog kapni a futár telefonszámával, amely tartalmaz egy időkaput is a várható kézbesítés idejéről. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, és olyan mobiltelefonszámot, ahová a kézbesítési értesítés sms-ét küldeni tudjuk. / Csomagkövetés, csomagkeresés, email-es és sms értesítés is van/
  FIGYELEM: A CSOMAG ELLENÉRTÉKÉT KÉSZPÉNZBEN TUDJA KIEGYENLÍTENI A FUTÁRNÁL!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft99 999 Ft2 890 Ft
  100 000 Ft ingyenes
  mygls_api
 • » Előre utalással
  A megrendelés visszaigazolásával megküldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat. A számlánkon történő jóváírást követően 2-5 napon belül kiszállítjuk az árut az Ön által választott módon.

  Az áru futárnak történő átadásáról, vagy a kiválasztott átvételi pontra érkezéséről email-ben küldünk értesítést. A futárszolgálat pedig a szállítás reggelén sms és email-es értesítést is küld időkapuval.
  » BANKKÁRTYÁS fizetés Barionnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  A bankkártyával való fizetés a Barion szerverén keresztül történik, SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. A bankkártyával történő fizetési mód választása után a Vásárló átirányításra kerül a Barion biztonságos honlapjára, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait így azok sem a Gyógypiac.HU Kft. sem más illetéktelen személy birtokába nem juthatnak.

  VISA; VISA Electron; MasterCard és Maestro bankkártyával használható.
  A számla kiállításához szükséges adatok megadását követően a Szállításnál bármilyen ELŐRE FIZETÉSI móddal történő szállítás megadható, majd a fizetési módnál a Bankkártyás fizetést kell megadni.
  BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS ESETÉN A FIZETÉSI MÓD BANKI KÖLTSÉGÉT A WEBÁRUHÁZ FIZETI, A VÁSÁRLÓNAK DÍJMENTES!
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  » Utólag a termék átvételekor
  A GLS és a FÁMA futárral történő kiszállítás esetén KÉSZPÉNZBEN tudja rendezni az áru ellenértékét.

  MPL esetében készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

  Postapont csomagautomatánál és Foxpost automatánál kizárólag kártyával tud majd fizetni. • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés